maanantai 10. elokuuta 2009

Voiko v....kseen kuolla?

Kokeillaans sitten blogia pahankin toimesta... aikaisemmin yksi oli mutta se oli hiukan "ammattimaisempaan rooliin" suuntatunut... Tänne tarkoitus laittaa kaikkea juttuja mitä mieleen juolahtaa... Tuntoja ja tuskia, teknistä höpötystä...


Raskas viikonloppu takana... en tiedä ymmärtääkö kukaan (onneksi Raimo ymmärtää) niin voimallista ja syvällistä penkkiurheiluasennettani... Sitä on meikäläinen vääntänyt itkua kun lätkän MM-kulta on kadonnut viime hetkillä, Kurri kaadettu väärin keskialueella ja viimeisempänä... Jo varmahkolta näyttänyt lentopallon (laji jota todella rakastan) MM-paikka (ja sitä kautta paremmat mahdollisuudet päästä Lontoon olympialaisiin) katosi TAAS saksan takia taivaan tuuliin... No, paremmin olisivat pojat voineet pelata mutta kyllä mulla henkilökohtaisesti ottaa niiiiin paljon aivoon ettei mitään rajaa. Aivan kuin minä henkilökohtaisesti olisin tuon paikan menettänyt, hassua...



Alla vähän kuvaa miltä tuntuu...




Laitan tähän blogiin videolinkin missä maailmassa ja tunnelmassa haluan harrastukseni puolesta elää... Maailman Liigan esittelyvideo FIVB-sivuilta, enjoy!



4 kommenttia:

  1. Wohoo, lisää bloggaajia!
    Siis ja mä oikeasti luulin että sulta on pää irtoamassa kun olit niin masen kuuloinen. Säikähdin pyllyttömäksi että nyt on oikeasti tosi kyseessä, joten en tunne yhtään sääliä sun lentopallotuskaan! Piste.
    :)
    Tänään käy matka kuulokkeita ostamaan, kiitos vaan eilisestä avusta taas!

    VastaaPoista
  2. On se siis totta! Huh! Mikä niin kovasti minua hämmästytti - no se, että Pasi on nelkytkaks. Wau!
    Hienoa, että maailmassa on toinenkin, joka vannomasta päästyä vannoo penkkiurheuden ja -urheilun puolesta. MM-kista odottavat minua ja minä niitä. Onne kostollesi!

    VastaaPoista
  3. Ymmärrän tuskasi täysin.
    nimimerkillä jo lapsena itkin isäni kanssa Moskovan olympialaisten päättäjäisissä Mishka -karhulle.
    -A-

    VastaaPoista
  4. Ihanaa... kommentteja... vankkureihin voi aina luottaa....

    VastaaPoista