perjantai 22. tammikuuta 2010

Tässähän oikein jänskättää... Tosi Teevee on ihan käsin kosketeltavissa

Heips!

Tässähän oikein jänskättää tosissaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni tuo tosi-tv on oikein kunnolla realistista/todellista maailmaa. Onhan noita kiiltokuvabimboja ollut mukava katsella (ei kuunnella tosin) jne... mutta ei ehkä kuitenkaan niin koskettavaa...

Nyt kuitenkin oma kummipoikani (johon valitettavasti minulla ei ole osuutta eikä arpaa (paitsi kai se että olen pysynyt poissa jaloista)) on osallistumassa MTV3 X Factor ohjelmaan. Hän on jonkin aikaa jo laulanutkin perustamassaan yhtyeessä ja heidän webbisivuillaan voi materiaalia muistaakseni kuunnellakin... Oikein hyvän kuuloista.

Yhtä kaikki heidän puolestaan jänskättää ja toivon pojille kaikkea parasta. Nyt kaikki tuhannet blogini lukijat sitten äänestämään lauluyhtye jatkoon!

4 kommenttia:

  1. En sitten löytänyt mitään etukäteismateriaalia, jota olisin voinut kuunnella. Siitäkin huolimatta luotan arvostelukykyysi täydellisesti ja annan illemmalla muutaman äänen.

    VastaaPoista
  2. Taisikin olla niin että edellisessä versiossa oli muutama näyte mutta noilla uusituilla sivuilla ei. On se niin mukavaa että joku luottaa arvostelukykyyni (edes hieman vanhuuden hurahtanut pohjalainen huru-ukko)

    VastaaPoista