sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Mut on niin hakattu

Mutta on niin ihanaa.... vaimo tuossa toisessa blogissa jo kertoikin että olin päässyt tänään hierojalle/manipulaattorille... Ei voi mitään... ehkä parasta mitä mies voi tehdä (tai oikeammin olla tekemättä mitään) kun on vielä vähän vaatteita päällä...

Aluksi vähän ihmeteltiin että missä vikaa. Samat paikat jumittaa... si-nivel oireili taas tässä viikolla niin että jalat meinasi alta lähteä...



Ei muuta kuin ruks ja raks ja jopa tuntui paremmalta... Sitten käytiinkin läpi koko selkä (riks-raks), niska (naps) ja olkapäitä sekä lapaluita... Perinteisesti rintaranka ja niska on jumissa kuin erkillä... Mutta KYLLÄ teki kutaa ja ainakin minä tykkään siitä fiiliksestä kun on paikat auki ja silleen sopivasti "kipeä" murjomisen jälkeen.

Saa nähdä... pitää laittaa porkkanoita riviin että vaimokin suostuu maanantaina samaan paikkaan. Niska ja yläselkä/hartiat varmasti ihan jumissa ja tekisi varmaan hyvää jos setä painonnostajahieroja ne rusauttaisi kohdilleen.

5 kommenttia:

  1. Olen itse ollut paljonkin vastaavanlaisissa käsittelyissä. Otti ihan sairaan kipeetä, joten kysyin, että onko häntä kukaan potilas koskaan purrut käteen. Hän vastasi, ei kukaan koskaan. Kerroin, että pian on.

    VastaaPoista
  2. Hovihierojani voisi taas tulla pian tänne vierailulle niin saataisiin munkin niskat kuntoon...SIIS SINÄ!!! :)

    VastaaPoista
  3. No, eikös meillä ollut puhetta *huutoa* ETTÄ TE TULETTE MEILLE!!!

    t. nimimerkillä epätietoiten

    VastaaPoista
  4. En jaksa ymmärtää, mikä tässä mun koneessa on vikana, kun se ei päivitä tätä sivua. Vai olisikohan niin, että itse sivun pitäjä ei ole päivittynyt. Toivotaan - toivotaan - toivotaan!

    VastaaPoista